Prezentare

Mancaruri alese, bucate traditionale, delicatese, meniuri speciale pentru evenimente pe masura, servicii de calitate ireprosabila si maestrii bucatari recunoscuti in domeniu, toate reprezinta cartea de vizita impecabila a Restaurantului Expres din Turda.

pizza

Rafinament si bun gust

Restaurant Expres Turda si Bistro Bar Taittu -situate in centrul orasului Turda,strada Republicii nr. 6, langa statuia lui Avram Iancu si Hotel Potaissa.La parter functioneaza Bistro Bar Taittu cu linia de autoservire dar se poate servi si mancare a la carte. Aici ne intampinam clientii cu meniuri traditionale romanesti dar si specialitati, salate si deserturi. De la bar puteti savura cafeaua Julius Meinl dar si specialitati cu cafea, limonada ori cocktailuri cu si fara alcool.

Pe terasa puteti petrece momente placute alaturi de prieteni ori familie.

La etajul 1 va intampina personalul Restaurantului Expres. Puteti servi meniul zile la doar 14 lei, dar si delicioasele noastre preparate si specialitati.

Puteti organiza aici petreceri, nunti ori mese de inmormantare. Meniurile sunt in functie de buget, asa incat sa fiti multumiti. Pentru cei ce doresc livrari, va punem la dispozitie serviciul nostru de catering pentru evenimente.

Va asteptam cu drag sa va delectati cu preparatele noastre si sa petreceti momente de neuitat.
Pentru informatii si rezervari: contact @ restaurantexpres.ro sau raluancuta @ yahoo.com.

Meniul zilei.

Restaurantul prepara zilnic diverse meniuri, ceea ce inseamna ca in functie de ziua in care doriti sa luati masa la restaurant puteti sa va bucurati de variate bucate traditionale romaneste.

Cateva exemple de meniuri zilnice:

  • Ciorba de legume, Sarmalute, Paine.
  • Ciorba a la Grec, Tocana de cartofi cu carnati, Salata, Paine.
  • Ciorba taraneasca de porc, Iahnie de fasole cu carnati, Salata, Paine.
  • Ciorba de varza, Ceafa la gratar, Cartofi prajiti, Salata, Paine
  • Ciorba aita cu ou, Ciolan la gratar, Cartofi aurii, Salata.
  • Ciorba de potroace, Tochitura de pui, Cartofi piure, Salata, Paine, si multe alte feluri de mancare.

Va recomandam o lista de atractii turistice din zona Turda.